28 Mart 2009 Cumartesi

IRshell v5.0 / 5.00 m33-6



v5.0'daki yenilik:

Bu sürümdeki Anvanced Multi-tasking (Gelişmiş Çok-Özellikli İşlem) özelliği sadece PSP Slim & Lite içindir yani FAT PSP sahipleri de bu sürüme geçebilir ama bu özelliği malesef kullanamaz. Bu sürüm aynı anda 2 uygulamayı çalıştırmak ve aralarında bir tuş kombinasyonuyla geçiş yapmayı sağlayan Gelişmiş Çok-Özellikli İşlemi (Advanced Multi-tasking) getirmektedir. Neden sadece Slim? Çünkü, Slim de iki yuva var (32 mb'lık) bu iki uygulama bu iki yuvayı paylaşıyor. İlk uygulama birinci yuvaya, ikinci uygulama ikinci yuvaya yükleniyor.

Video önizlemesi:

http://www.youtube.com/watch?v=rHFOk90WZxc

Kullanım Notları:

-Gelişmiş Çok-Özellikli İşlemi kullanamadan önce, iR Configurator altındaki "Slim Advanced Mulit-tasking" seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor.

-L + Select veya alternatif olarak Ses Arttırma (+) + Select tuşlarına basarak iki program ve IRshell arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Yeni olarak L + Note veya
Ses Arttırma (+) + Note tuşları IRshell ekranına dönmeden iki uygulama arasında geçişi sağlıyor. Lütfen not edin eğer Note tuşuna basarsanız (L'ye basmadan) ekran görüntüsü alacaktır.

-Normal olarak, iki uygulamadan birinden çıkınca, PSP reset atacaktır, bunun anlamı diğer açık olan uygulama da kapanacaktır. Bunun çözümü de var. Garantili çıkış için, uygulamadaki çıkış fonksiyonunu kullanınız. Örnek olarak, bookr'den çıkmak için, START'a basın ve Exit i seçin. iR Shell 2 uygulama çalışırken standart Home tuşu ile çıkışı iptal ediyor. Her iki uyglamadan da çıkmak için, Home + Kare tuşlarını bir arada kullanın.

-daha çok ayrıntı için rar'dan çıkan release_note belgesini okuyunuz.

İndirme:

IRshell v5.0 (Sadece Slim PSP için) indir

rar şifresi: masTR

Kurulum:

-rar'lı dosyayı dışarı çıkarın
-içinden çıkan IRSHELL ve PSP klasörlerini ana dizine atınız, değişimi onaylayınız.

not: bu bir güncelleme değildir tam sürümdür o yüzden PSP'nizde eski sürüm IRSHELL varsa onu siliniz ve bunu tekrar atınız.

Hiç yorum yok: