29 Kasım 2008 Cumartesi

Lockdown In-Game v2.0



Bu eklenti oyunu durdurup PSP'yi uyku moduna (sleep mode) aldıktan sonra PSP'yi geri açınca şifre soran bir eklentidir. Eğer hatırlarsanız bir konu açmıştım Protectme - Password Maker adında. O eklenti sadece PSP'yi açtıktan sonra şifre sonra eklentiydi. Buradaki de sadece oyunda geçerli olan bir eklentidir.

İndir (Download):

lockdown v2.0 indir

rar şifresi: masTR

Kurulum:

-rar'dan çıkan seplugins klasörünü psp'nizin ana dizinine atınız, değişimi onaylayınız.

-ardından psp'nizdeki seplugins klasöründeki game.txt dosyasına girerek ms0:/seplugins/lockdown.prx 1 yazısını ekleyiniz (ilk satır olursa iyi olur)

-daha sonra psp'nizdeki seplugins klasöründeki passwordfilecreator a iki kere tıklayarak açınız ve gelen ekrana şifrenizi yazınız (şifre yazma işlemi gelen ekrandaki up/down/circle gibi butonlara basarak oluyor, alttaki resim)



-şifreyi yazdıktan sonra sağ alttaki save butonuna basın, karşınıza onay işlemi geliyor tamam diyip çıkın (save dedikten sonra farkettiyseniz buttons diye dosya oluştu, alttaki resim)



-bu da bittikten sonra oyununuzu açın, uyku moduna alın (sağdaki kapama şeysini bir kere yukarı çekip bırakın), psp'yi tekrar açın

-karşınıza password ekranı gelecek, eğer unutmadıysanız şifre kombinasyonunuzu girin ve start a basıp oyununuza devam edin




konu anlatımı ve ekran görüntüleri bana aittir
saygılar
masTR

Hiç yorum yok: